Περισσότερες όψεις

ΚΑΣΕΤΙΝΑ - ASPIRE NAUTILUS AIO 4.5ML (SILVER)

36,00  Τιμή:

Άμεσα Διαθέσιμο

SKU:05-0484
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
ΚΑΣΕΤΙΝΑ - ASPIRE NAUTILUS AIO 4.5ML (SILVER)
36,00 € Τιμή:

Λεπτομέρειες

Η Aspire δημιούργησε την νέα συσκευή Nautilus AIO Pod για όλους τους λάτρεις της δημοφιλής σειράς προϊόντων Nautilus.

Είναι λεπτό και κομψό με τεράστιες δυνατότητες και έρχεται σε έξι μοντέρνα χρώματα. Το σύστημα αναπλήρωσης του υγρού είναι πολύ εύκολο και η χωρητικότητα της δεξαμενής είναι 2ml. Είναι πολύ εργονομικό με μικρές διαστάσεις και ταιριάζει άνετα στο χέρι του χρήστη.

Η Aspire χρησιμοποιεί και για αυτήν την συσκευή τις διάσημες αντιστάσεις Nautilus BVC. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από την κλασική αντίσταση 1.8ohm BVC ή στη BVC 1,8ohm NS. Η νέα παραμετροποιημένη αντίσταση BVC NS 1.8ohm είναι κατάλληλη για χρήση με άλατα νικοτίνης.

Ρυθμιζόμενο σύστημα ροής αέρα (Airflow)

Η Aspire επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν την εισαγωγή του αέρα που προτιμούν, ρυθμίζοντας απλά το νέο σύστημα ροής αέρα που διαθέτη η συσκευή.

Το Nautilus Pod διαθέτει τις δοκιμασμένες αντιστάσεις BVC1.8ohm για τα παραδοσιακά υγρά αναπλήρωσης και την BVC 1.8 NS για χρήση με άλατα νικοτίνης (λειτουργεί εξίσου καλά με τα κανονικά υγρά αναπλήρωσης). Η αντίσταση είναι κατασκευασμένη με σύρμα nichrome με μεγάλη παραγωγή ατμού και καθαρή γεύση.

Δεξαμενή Pod

Η δεξαμενή Pod αντικαθιστάτε πολύ εύκολα και γρήγορα, απλά  πιέζοντας τα πλευρικά κουμπιά στη συσκευή και στην συνέχεια τραβήξτε την δεξαμενή προς τα πάνω για να αποκολληθεί από το σώμα της συσκευής. Για να γεμίσετε την δεξαμενή με υγρό αναπλήρωσης αναποδογυρίστε την και αφαιρέστε την τάπα σιλικόνης στο κάτω μέρος της δεξαμενής, γεμίστε την δεξαμενή με το υγρό αναπλήρωσης (2ml) και στην συνέχεια ασφαλίστε την τάπα και τοποθετήστε την δεξαμενή στην συσκευή.

Αλλαγή Αντίστασης

Πιέζοντας τα πλευρικά κουμπιά της συσκευής αφαιρέστε την δεξαμενή και γυρίστε την ανάποδα, αφαιρέστε τον αντάπτορα που είναι βιδωμένη η αντίσταση και αντικαταστήστε την αντίσταση και τοποθετήστε τον αντάπτορα ξανά στην δεξαμενή.

Φόρτιση του Aspire Nautilus AIO

Η φόρτιση του Aspire Nautilus AIO είναι επίσης πολύ απλή. Απλά συνδέστε το καλώδιο micro usb στο mod, συνδέστε το άλλο άκρο σε μια συσκευή φορτίσεις ή σε κάποιο αντάπτορα πρίζας. Το μέγιστο ρεύμα φόρτισης μπορεί να φτάσει μέχρι 1Α. Όταν συνδεθεί το usb με την τροφοδοσία η λυχνεία LED θα αναβοσβήνει μπλε και πορτοκαλί τρεις φορές, όταν φορτιστεί πλήρως η λυχνία LED θα αναβοσβήσουν μπλε και πορτοκαλί είκοσι φορές και στη συνέχεια θα παραμείνουν απενεργοποιημένα.

Χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις: 87.5mm x 37mm x 21mm

Ισχύς εξόδου: 12W

Χωρητικότητα μπαταρίας: 1000mAh

Χωρητικότητα δεξαμενής: 2ml

Φόρτιση: USB

Περιεχόμενα συσκευασίας

1x Aspire Nautilus AIO Kit

2x Αντιστάσεις Nautilus BVC 1.8ohm και BVC 1.8ohm NS (Άλατα Νικοτίνης)

2x O’rings

1x Τάπα σιλικόνης

1x Καλώδιο USB

1x Εγχειρίδιο χρήσης

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ

ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΜΕΣΩ USB

 

Χαρακτηριστικά

ML Όχι
Γεύση Όχι
Ειδική Τιμή Όχι
Ohm Όχι
Watt Όχι
mAh Όχι
Volt Όχι

Αξιολογήσεις Πελάτη

Summary
Από Όνομα
2 Δεκεμβρίου 2018 1:43:25 π.μ. EET
Ποιότητα
4/5
Αξία
4/5
Τιμή
4/5

Αξιολόγηση

See allHide all

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Αξιολογείτε: ΚΑΣΕΤΙΝΑ - ASPIRE NAUTILUS AIO 4.5ML (SILVER)

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Ποιότητα
0/5
Αξία
0/5
Τιμή
0/5