Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας

 

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Safesmoking!

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην αγορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου, παρέχοντάς σας μόνο εμπορικά και ποιοτικά προϊόντα, προσπαθώντας παράλληλα να διατηρήσουμε χαμηλές τιμές.

Στα καταστήματά μας θα βρείτε προϊόντα μεγάλων εταιριών, όπως: Natura-Hexocell, Eliquid France, Pharmacig, Aspire, Eleaf, Joytech, Vision, Kanger, Vapros, Ovale και πολλές πολλές άλλες.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας διαθέτουμε φυσικά καταστήματα εντός Αττικής όπου μπορείτε να ρωτήσετε, να δοκιμάσετε και καταλήξετε στην σωστή για εσάς επιλογή που θα σας ικανοποιήσει. Για όσους δεν υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης στα καταστήματά μας, θα σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικά και θα σας αποστείλουμε άμεσα τις παραγγελίες σας όπου και να βρίσκεστε.

Η ομάδα της Safesmoking θα εξυπηρετήσει με το ίδιο πάθος τους πελάτες της λιανικής και της χονδρικής. Θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα για εσάς προϊόντα.

Γνωρίζουμε όλες τις ανησυχίες των καπνιστών και των ατμιστών. Ως παλαιοί «φανατικοί» χρήστες του τσιγάρου προσπαθήσαμε να δώσουμε οριστικό τέλος στην βλαβερή αυτή συνήθεια με αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, που μας οδήγησαν όμως στο ηλεκτρονικό τσιγάρο! Ο ενθουσιασμός μας, για την συσκευή που παράγει ατμό αντί για καπνό δίνοντας έτσι την ευχαρίστηση του καπνίσματος χωρίς τις αρνητικές παρενέργειες που σχετίζονται με τα παραδοσιακά προϊόντα καπνού, ήταν τόσο μεγάλος. Έτσι ο ζήλος μας για το προϊόν του αιώνα το οποίο θα άλλαζε την βλαβερή καθημερινότητα, όπως άλλαξε και την δική μας, εξελίχθηκε σε επάγγελμα με σκοπό να δώσουμε σε όλους εσάς την δυνατότητα να γνωρίσετε την ποιοτική και απολαυστική εμπειρία του εναλλακτικού τρόπου καπνίσματος ή πιο σωστά…«Ατμίσματος».

Περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να δοκιμάσετε εφόσον επιθυμείτε την εναλλακτική μορφή καπνίσματος, καθώς επίσης να ενημερωθείτε και τις εξελίξεις στην πορεία του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

(Πατήστε εδώ για εμφάνιση του χάρτη των καταστημάτων μας)

 

Η εξυπηρέτηση σας με ακεραιότητα, επάρκεια και υπευθυνότητα αποτελεί για εμάς σκοπό!

Τρόποι επικοινωνίας : e-mail: info@safesmoking.gr

Τηλ. Κέντρο: 210 4178748 , 2103254610