Περισσότερες όψεις

ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗΣ - DRAM II RTA MTL (SILVER)

100,00  Τιμή:

Εκτός Αποθέματος

SKU:04-0588
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗΣ - DRAM II RTA MTL (SILVER)
100,00 € Τιμή:

Λεπτομέρειες

Γενικά χαρακτηριστικά:

Ο απόλυτος ατμοποιητής για mtl εμπειρία ατμίσματος, κατάλληλος και για χρήση με νικοτίνη αλάτων (με τη χρήση συστολής αέρα 0,8 mm)

Κατασκευασμένος από 304L ατσάλι, το μέταλλο που έχει την μικρότερη ποσότητα σε μόλυβδο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συσκευές αποθήκευσης ή επεξεργασίας τροφίμων και ελαίων.

Το plexy tank είναι επιλεγμένο για την ανθεκτικότητα του στα χτυπήματα, στην εύκολη αντικατάστασή του αλλά και στην κατασκευή των απαραίτητων σπειρωμάτων. Τα o-ring nbr είναι έτσι τοποθετημένα ώστε να στεγανοποιούν αλλά και να απορροφούν τον μηχανισμό κάκωσης σε μία πιθανή πτώση ή ακόμη και την πιθανότητα που ένας χρήστης που δεν γνωρίζει και κάνει λάθος να μην έχει πρόβλημα κατά την λειτουργία του. Ένα μοναδικό o-ring που υπάρχει στο καπάκι είναι σιλικόνης (κόκκινο) για πιο απαλή κίνηση της καμπάνας.

Περιγραφή του DRAM II rta mtl kit:

1. Βάση του ντέκ. (ss304L).

2. Δαχτυλίδι ρύθμισης αέρα εξωτερικά (ss304L)

3. Ντεκ με τον θετικό και τον αρνητικό πόλο και βίδες στερέωσης αντίστασης (ss304L με μονωτικό διαχωρισμού acetal).

4. Καμπάνα ρύθμισης υγρών και γεύσης με λογότυπο DRAM (ss304L).

5. Θάλαμος υγρού αναπλήρωσης ( plexyclass).

6. Καπάκι θαλάμου αναπλήρωσης υγρού (ss304L).

7. Επιστόμιο (acetal).

8. Συστολές αέρα 0.8mm, 1.5mm και 2.0mm (ss304L).

9. Εφεδρικά o-ring (nbr) 10. Βίδες (ss304L).

Λειτουργία DRAM II

 

Όταν σχεδιάστηκε ο DRAM II, ήθελα να σχεδιάσω ένα ατμοποιητή που να μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από έμπειρους και από ανθρώπους που σήμερα ξεκινούν να μπουν στον χώρο του επισκευάσιμου ατμοποιητή. Έτσι έπρεπε να προβλέψω τα τυχόν λάθη που μπορεί να κάνει ο καινούριος αλλά να δώσω και την χαρά να μπορεί να φέρει στα δικά του μέτρα τον ατμοποιητή σε αυτόν που έχει την εμπειρία.

Ένα από τα σημεία που στάθηκα πολύ είναι η ευκολία στην τοποθέτηση της αντίστασης. Το ντέκ είναι σε τέτοιο σημείο ώστε  να μπορεί να δεχθεί την αντίσταση χωρίς να υπάρχει πιθανότητα να γίνει λάθος και οι βίδες είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να συγκρατούν το σύρμα και να το τεντώνουν μόνες τους. Το σύρμα, από τον σχεδιασμό του ντεκ, βρίσκεται πάντα μέσα στα βαμβάκια ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα υπερθέρμανσης (hot-spot). Τα βαμβάκια, έχουν τον δικό τους χώρο στο ντεκ και ανάλογα στον πυρήνα που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι και η ποσότητα. Ο ατμοποιητής μπορεί να λειτουργήσει και με λίγο και με πολύ βαμβάκι. Το βασικό είναι να είναι αφράτο στα σημεία που τροφοδοτείτε με υγρό.

Το δεύτερο σημείο που στάθηκα είναι οι συστολές αέρα (pin). Έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με την αρχή του συστήματος venture. Από την κάτω επιφάνεια τους υπάρχει χώρος όπου συστέλλετε σταδιακά και καταλήγει στην επιθυμητή διάμετρο αυξάνοντας την πίεση του εξερχόμενου αέρα. Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι με το ίδιο έργο που θα χρειαστεί να καταβάλουμε ρουφώντας, παράγουμε μεγαλύτερο αποτέλεσμα. Οπότε η γεύση είναι καλύτερη και η αντίσταση δουλεύει για περισσότερες ημέρες. Σε συνδυασμό με το εξωτερικό δαχτυλίδι του αέρα μπορούν να γίνουν μικρό - ρυθμίσεις ώστε ο πιο απαιτητικός να βρει την αίσθηση που θέλει. Γυρίζοντας δε, το δαχτυλίδι ανάποδα δίνει ακόμη περισσότερη ακρίβεια για ακόμη πιο απαιτητικούς που θέλουν την απόλυτη ακρίβεια.

Η καμπάνα που ρυθμίζει την τροφοδοσία του βαμβακιού με υγρό, είναι αυτή που την έδωσα και μια δεύτερη λειτουργία. Εκτός λοιπόν από την ρύθμιση των υγρών, η καμπάνα αλλάζει και τον θάλαμο ατμοποίησης εσωτερικά. Αλλάζοντας τον εσωτερικό χώρο αλλάζει και η γεύση που παράγει η αντίσταση. Έτσι λοιπόν με την ρύθμιση των υγρών ρυθμίζουμε και την ποιότητα του ατμού που παράγεται.

Το επιστόμιο είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να συστέλλει τον παραγόμενο ατμό και να του δίνει βελούδινη μορφή στο αποτέλεσμά του.

Το plexyclass tank επιλέχθηκε για την αντοχή του στα χτυπήματα και για την εύκολη αντικατάσταση του. Πάνω του υπάρχουν σπειρώματα που ασφαλίζουν στην βάση και το καπάκι αναπλήρωσης του tank.

Το καπάκι αναπλήρωσης του tank σχεδιάστηκε ώστε να είναι εύκολο στο άνοιγμα αλλά και να εξισορροπεί την πίεση καθώς κλείνει. Πάνω του εσωτερικά φέρει ένα o-ring σιλικόνης για απαλή κίνηση της καμπάνας ώστε να ρυθμίζει όλο το σύστημα με ακρίβεια.

Δήμος Καρανταγής (Κατασκευαστής Dram II)

 

 

Όλα τα κομμάτια που αποτελούν τον DRAM II rta mtl kit είναι κατασκευασμένα στην Ελλάδα.

Αποκλειστική διανομή απο τη SAFESMOKING

Χαρακτηριστικά

ML Όχι
Γεύση Όχι
Ειδική Τιμή Όχι
Ohm Όχι
Watt Όχι
mAh Όχι
Volt Όχι

Αξιολογήσεις Πελάτη

Summary
Από GIA
5 Φεβρουαρίου 2019 5:01:25 μ.μ. EET
Ποιότητα
5/5
Αξία
5/5
Τιμή
5/5

BEST RTA EVER!!!

See allHide all

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Αξιολογείτε: ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗΣ - DRAM II RTA MTL (SILVER)

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Ποιότητα
0/5
Αξία
0/5
Τιμή
0/5